Produse

Comanda, plata & livrare

COMANDA
Produsele dorite pot fi cumparate prin comanda directa din site.
Magazinul foloseste un cos de cumparaturi “virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul Adauga in cos. Acest buton il puteti gasi langa fiecare produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs. Cumparaturile facute dupa ora 12:00, vor fi procesate si trimise a doua zi, in limita stocurilor.
Dupa ce ati adaugat un produs in cos, in partea din dreapta se va vedea subtotalul la ce aveti in cos, si dupa ce ati terminat cumparaturile, accesati optiunea COMANDA pentru a finaliza comanda.
Aici veti revedea informatiile personale si veti putea completa sau modifica adresa de livrare, precum si adresa de facturare.

 
PLATA
Dupa ce ati verificat continutul cosului, puteti trece la pasul urmator si veti alege o metoda de plata.
Acestea sunt:
- plata online cu cardul
- rate
- ordin de plata - acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de catre societatea noastra pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.

Plata se va face in contul ING care va fi trecut pe factura proforma. Livrarea produselor se face doar dupa primirea banilor in cont.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului sunt necesare actul de identitate si o imputernicire din partea firmei.

- ramburs - plata se face în lei, integral, la livrare; comenzile se vor confirma telefonic inainte de expediere.

La ultimul pas va sunt reafisate toate informatiile privind comanda precum si datele dumneavoastra si adresa de livrare / facturare. Daca toate sunt in ordine si sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului apasati butonul Continuati. In fereastra urmatoare Sumar veti vizualiza optiunile legate de facturare alese de dvs. Apasand butonul Comanda, un operator responsabil va prelua comanda dvs.

Va rugam sa asteptati confirmarea noastra inainte de a face plata prin ordin de plata, pentru a preveni eventualele neconcordante ale stocului produselor afisat pe site si cel real.

Nu exista valoare minima a comenzii, nici valoare pentru care transportul este gratuit.


LIVRARE
Pachetele sunt in general trimise in 1-2 zile de la primirea platii si sunt expediate prin FAN Courier.
Daca adresa de livrare este inafara ariei de acoperire atunci un operator va va contacta telefonic sau prin email pentru stabilirea posibilitatilor de livrare care in general sunt:
- ridicare personala din cel mai apropiat sediu al curierului FanCourier
- se va calcula costul suplimentar corelat cu numarul de kilometri suplimentari pana la adresa de livrare, cost ce trebuie asumat si achitat de cumparator.

Costul livrarii include costul procesarii si ambalarii, cat si costurile postale. Va sfatuim sa va grupați toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se vor aplica costuri de livrare. Riscurile aferente livrarii cad in responsabilitatea dumneavoastra, dar luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Deasemenea aveti optiunea de asigurare a coletului.

Cutiile sunt generos dimensionate si articolele dumneavoatra sunt bine protejate.

Pentru coletele deteriorate in urma transportului aveti obligatia de a sesiza acest aspect curierului, iar acesta are obligatia de a completa si semna procesul verbal de constatare, astfel eventualele defecte ale produselor nu vor putea fi imputate transportatorului si se considera ca acestea au avut loc dupa intrarea in posesia a acestora.